Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Jandarmii suceveni vor asigura ordinea şi liniştea la manifestările care vor avea loc în judeţ în ultima zi din an

jandarmeria perchezitii cjJandarmii vor acţiona şi în zilele următoare pentru buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de sărbătorile de iarnă, precum şi în sistem integrat, în cooperare cu efective ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pentru prevenirea tulburării ordinii publice şi a faptelor antisociale.

O atenţie deosebită va fi acordată manifestărilor organizate în ziua de 31 decembrie în localităţile Suceava, Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Rădăuţi, Dolhasca, Liteni şi Vicovu de Sus cu prilejul trecerii în noul an. Cu această ocazie, 227 de jandarmi vor asigura, alături de lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava şi ai structurilor de poliţie locală, măsurile de ordine publică la aceste evenimente.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava va lua toate măsurile pentru asigurarea unei reacţii oportune în cazul producerii unor situaţii de urgenţă sau pentru intervenţia la evenimentele sesizate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112. Acţiunile jandarmilor vor avea un caracter preponderent preventiv şi vor viza asigurarea unui climat favorabil derulării evenimentelor organizate la nivelul localităţilor, depistarea şi sancţionarea celor care comit fapte antisociale, precum şi respectarea normelor legale vizând comercializarea sau folosirea de obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*