Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Un fost stripper sucevean a ajuns manager la cele mai renumite cluburi din lume

stripper club2Un fost stripper sucevean, de 34 de ani, a ajuns unul dintre cei mai căutaţi manageri de la cele mai faimoase cluburi din lume. Liviu Covalschi, zis Keno, este căutat de miliardari extrem de cunoscuţi.

Liviu a muncit ca striper alături de alţi dansatori români la Grand Waldo Casino, dar talentul său i-a atras atenția patronului clubului din Macau care l-a lăsat să se ocupe și de partea de show şi promovare a celei mai tari discoteci „D2”, cu scenarii speciale de entertainment cu efecte speciale, lumini, costume incitante, foc şi artificii, DJ şi MC renumiţi.   Acum se pregătește pentru Jakarta  unde are un contract cu un om de afaceri pentru deschiderea unui alt  asemenea local.

stripper club„ A fost o nebunie  am zis ca putem face.  Am fost dansator, stripper  în cluburi din Suceav,a iar apoi am plecat în Macau.  Ca dansatori mergeam zi de zi la sala de fitness, apoi la coregrafie, salon şi noaptea în club.  Am fost la început în cluburi exclusiv pentru femei după care am trecut la discoteci.  Când am trecut la club management, deja vorbim de mult mai multă muncă.  Totul trebuie să fie impecabil pentru că îți dorești să nu pierzi clienți, ci să-i atragi. Programe noi, imagine nouă pentru club, să stabileşti ce show-uri vin, evenimente, costume, invitați, training cu staff-ul, interviuri, relaţii cu clienţii, relațiile cu media… de vreo zece ori mai multă muncă decât pe scenă. Dacă ai ambiție și își dorești cu adevărat atunci reușești. Alta este satisfacția când vezi dincolo de scenă”,  ne-a spus Liviu.

A plecat în Muntenegru, unde a construit cel mai mare club de noapte din Balcani pe o suprafață de 1800 metri pătrați. Un om de afaceri rus i-a propus acest contract.

„M-am ocupat de la începutul  construcției până  la finalizarea acesteia, la design şi mai apoi marketing. „Illusion”, un complex cu welness-spa, restaurant, bowlling,  sală de fitness, cinema 3 D, parc de joacă pentru copii şi bineînţeles discoteca de 2000 de locuri cu un aspect futuristic şi cele mai noi tehniologii în domeniul sunetului, imaginilor video şi a efectelor speciale”, a spus Liviu.

Fostul stripper sucevean a ajuns chiar într-o revistă de specialitate „Exclusive”,  care i-a apreciat talentul şi l-a cataligat creator artistic de momente extaziante de distracţie.

Un maestru este aici pentru a transforma ceea ce pare ireal în realitate, magia în adevăr, pentru a crea momente magice de divertisment – un nume mondial, sinonim cu creatorul perfecţiunii, brand puternic de divertisment în toată Asia, creator artistic de momente extaziante de distracţie –  Liviu Covalschi – Keno. Acesta este numele pe care fani din întreaga lume îl urmăresc, deoarece unde este Keno, acolo este spectacol”, scria în revistă.stripper club3

Liviu ne-a povestit cât de importantă este imaginea într-un club, dar şi show-ul.

Totul este important, de la intrarea în club, imaginea, hostess-ele care preiau oamenii de la intrare până la rezervări, până la ce se întâmplă în club. Pe bar, încep barmanii să facă show, s-a stins barul s-a aprins scena şi începe coregrafia, s-a închis scena, s-au aprins cuburile, sunt fetele cu aripi, topless, leduri, apar apoi roboții care au patru metri înălțime și plini de efecte, s-au stins roboții , se aprind cercurile de aero sau lunile, apoi atenţia se mută pe bara de striptease, care are 11 metri . La toate astea contribuie designul, luminile, efectele speciale, DJ-ii, atmosfera, felul în care se servește băutura, felul cum arată mâncarea…  fiecare moment este bine planificat pe minute, pe secunde, toată noaptea este un show”, spune Liviu.
Suceveanul are deja semnat un nou contract  cu patronul unui club din Jakarta, capitala Indonesiei, iar de la anul va construi unul dintre cele mai mari cluburi de noapte din lume, pe o suprafață de 8.000 de metri pătrați în Insula Bali. Liviu susţine că oriunde ai deschide un club trebuie să te adaptezi zonei unde te afli pentru că trebuie să atragi mai întâi localnicii.

Este un studiu al clientelei făcut, al numărului de locuitori, turiști. Nu poți să deschizi un club oriunde. Trebuie să te gândești că odată construit un club unde vor intra poate mii de clienți altele mai mici se vor închide, unii vor rămâne fără locuri de muncă ,patronii vor da faliment și nu este ușor ”, mai spune  suceveanul.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un fost stripper sucevean a ajuns manager la cele mai renumite cluburi din lume | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*