Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

De 5 ani, trăiesc sub teroare! Ce patimi îndură părinţii suceveanului “executat” de mafia chinezească a drogurilor!

suceveanFamilia unui sucevean despre care s-a spus ca a fost ucis cu sange rece, in 2009, in China, dupa ce a fost prins cu droguri, traieste intr-o teroare de nedescris!

Andrei Negrea (23 de ani), a fost arestat în China pentru trafic de droguri in 2009, in China. La scurt timp dupa ce a fost condamnat la moarte, el a fost executat. Cel putin acestea erau informatiile primite de familie, fara nicio instiintare oficiala din partea autoritatilor, potrivit Cancan.ro.
sucevean2
Familia tanarului a simtit cum se prabuseste cerul peste ei si cautau confirmari despre situatia lui Andrei. Nici nu le venea sa creada ca fiul lor este mort, insa s-au convins de asta cand tatal baiatului a plecat in China pentru a face recunoasterea si l-a adus acasa intr-un sicriu. Autoritatile chineze le-au spus insa ca Andrei nu a fost executat, asa cum s-a comunicat in prima faza, ci s-ar fi sinucis!

Parintii nu au acceptat aceasta idee, si au fost foarte suparati cand au cerut ca un preot sa-i slujeasca la funeralii, dar au fost refuzati. like-facebook

Prima ipoteza: executat in cap!

La nivelul Ambasadei Romaniei de la Beijing, cat si la nivelul Ministerului de Externe, nimeni nu avea habar despre soarta lui Andrei Negrea.

„Din informatiile noastre, tanarul a fost arestat in China inca de anul trecut si executat saptamana trecuta pentru trafic de droguri. In perioada urmatoare mai asteptam cateva date de la oficialii din China si apoi vom anunta oficial si familia“, a declarat la acea vreme unul dintre procurori. Desi au trecut cinci ani de la tragedia care le-a dat toata viata peste cap, parintii tanarului sunt urmariti acum de o eventuala razbunare.

“Ei nu cred ca Andrei s-a sinucis, sunt convinsi ca a fost ucisi de traficantii de droguri. Unul dintre ei este chiar o romanca, care este in libertate acum. Le este frica sa mai vorbeasca, mai ales ca mai au doua fete si le pazesc ca pe ochii din cap”, a declarat un apropiat al familiei.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*