Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

A intrat cu viteză într-o maşină, a rănit doi oameni şi a dat bir cu fugiţii

accident ambulantaUn tânăr de 22 de ani, din comuna Straja, în timp ce conducea autoturismul, miercuri seară, pe DJ 209G, pe raza comunei Straja,  nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul condus de  un bărbat de 37 ani, localnic, care a oprit în dreptul unui magazin mixt, pentru a coborî o pasageră de 28 ani, din comuna Straja, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autoturisme și rănirea ușoară a conducătorului auto de 37 de ani şi a pasagerei.

like-facebookDupă accident, conducătorul auto de 22 de ani a părăsit locul producerii evenimentului fără încuviințarea poliției.

În urma activităților întreprinse de polițiști, tânărul a fost identificat, după aproximativ două ore și fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto de 37 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, conducătorului auto de 22 de ani fiindu-i aplicate și sancțiuni contravenționale în cuantum de 2.340 lei pentru lipsă documente, lipsă dovada ITP și folii neomologate pe geamurile laterale spate. De asemenea, acestuia i-a fost reținut permisul de conducere, eliberându-se dovadă fără drept de circulație”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*