Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Scandal la de amploare la un club din municipiul Suceava

politie scandal bar

Un nou scandal într-un club din municipiul Suceava. Un echipaj de jandarmi a observat, duminică, în jurul orei 2.00,  în imediata apropiere a unui local public situat pe strada Universității din municipiul Suceava (Clubul Ranch), trei tineri care lovesc o persoană cu pumnii și picioarele.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, în timp ce se aflau în localul respectiv, Petru Coşarcă, de 36 de ani, din comuna Fântânele, a avut o altercație verbală cu Alexandru Rohr, de 27 de ani, din municipiul Suceava, după care l-a lovit pe acesta cu o sticlă în zona capului.

În sprijinul lui Alexandru Rohr au intervenit Ionuț Iacobeţ, de 28 de ani, din comuna Șcheia și Cătălin Anghelina, de 30 de ani, din municipiul Suceava.

Cele 4 persoane au ieșit din local și au continuat altercația, fiind oprite de intervenția jandarmilor. În urma loviturilor primite, Petru Coşarcă a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde a fost internat.

În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar Alexandru Rohr, Ionuț Iacobeţ și Cătălin Anghelina au fost predați Poliției Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

Nu este pentru prima oară când  în local au loc bătăi și înjunghieri. De cel puțin două ori clubul a fost închis pentru  bătăile dintre interlopi sau tineri.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Scandal la de amploare la un club din municipiul Suceava | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*