Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Grav accident provocat de un şofer mort de beat. Un copil de doi ani, un jandarm şi soţia sa, la spital

accident genericGrav accident de circulaţie, sâmbătă seară, provocat de un şofer mort de beat, pe raza comunei Straja. La locul accidentului au fost identificate cele două autoturisme implicate în eveniment și doar unul dintre conducătorii auto, respectiv un jandarm, celălalt părăsind locul accidentului. În urma activităților întreprinse de polițiști, conducătorul auto care a părăsit locul accidentului, a fost identificat ca fiind un bărbat de 28 ani, din comuna Straja.

like-facebookDin cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 21.35, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate pe DJ 209G, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum umed și a consumului de băuturi alcoolice, tânărul de 28 de ani din comuna Straja a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus din sens opus de ofiţerul de la Jandarmi, Valter Cristinel, de 45 de ani din municipiul Suceava.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a nevestei jandarmului, de 42 ani, din municipiul Suceava şi uşoară conducătorului auto de 45 de ani și a unei minore de 2 ani, din municipiul Suceava, toți ocupanți ai aceluiași autovehicul.

Cei doi conducători auto a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 45 de ani și de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru tânărul de 28 de ani, după care, au fost conduși la spital, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de tânărul de 28 de ani din comuna Straja. În baza ordonanţei de reţinere cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*