Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Scandalos! Profesoară de la Colegiul Tehnic din Rădăuţi pălmuită de un elev

colegiul tehnic radautiO profesoară de religie de la Colegiul Tehnci din municipiul Rădăuţi a fost agresată de un elev de clasa a IX-a, în vârstă de 16 ani. Marius Denis Maximiciuc şi-a lovit profesoara, Elisabeta Marici, de 40 de ani, după ce aceasta i-a atras atenţia că are un comportament neadecvat în incinta şcolii.

Eu ieşisem din biroul consilierului educativ şi mă îndreptam spre cancelarie. Un elev ridica în braţe o tânără, tot elevă, şi aceasta ţipa. El s-a simțit jignit pentru că l-am atenționat și i-am spus să lase fata din brațe. Imediat s-a năpustit asupra mea”, a declarat profesoara de religie.

like-facebookElisabeta Marici susţine că iniţial băiatul a înjurat-o, iar ea cerut să nu mai vorbească astfel, dar atunci elevul şi-a pierdut cumpătul şi a reacţionat violent.
Conducerea Colegiului Tehnic susţine că băiatul este un elev problemă, cunoscut pentru mai multe abateri disciplinare. Directorul Gelu Ţuţulea a sesizat părinţii tânărului, Poliţia, dar şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

„Este o anchetă în desfăşurare, atât la nivelul şcolii, cât şi la Poliţiei. Elevul fiind în clasa a zecea nu poate exmatriculat, pentru că este în învăţământ obligatoriu. Cel mult ar putea fi mutat disciplinar la o altă instituţie de învăţământ. Sperăm că vom reuşi să colaborăm cu tatăl copilului, să sperăm că tatăl va consimţi ca băiatul să aibă parte şi de o consiliere psihologică”, a declarat, pentru SuceavaNews, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Suceava, prof. Mariana Drumea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*