Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Gheorghe Flutur i-a interzis unui senator liberal să ia cuvântul la mitingul electoral pentru susţinerea lui Iohannis. Vezi reacţia parlamentarului!

gheorghe fluturSupărare mare în Alianţa Creştin Liberală de la Suceava. Senatorul PDL Gheorghe Flutur i-a interzis senatoarei PNL Steliana Miron să ia cuvântul la mitingul electoral de miercuri pentru susţinerea lui Klaus Iohannis de la Câmpulung Moldovenesc. Gestul democrat-liberalului a enervat-o la culme pe Steliana Miron.

like-facebook„Am vrut să îi adresez un cuvânt de bun-venit precum şi să îndemn alegătorii câmpulungeni să voteze Klaus Iohannis Preşedinte pentru că Iohannis reda încrederea românilor în România! Nu am fost lăsată să îi adresez acest cuvânt de bun venit şi de susţinere viitorului Preşedinte al României pentru că domnul senator Flutur Gheorghe, reintrat conjunctural în marele Partid National Liberal nu a scăpat de metehnele sale şi se comportă ca liderul de la care, vrem – nu vrem, trebuie “să luăm lumină”.  Chiar dacă domnul senator Flutur se consideră încă Ayatollahul politicii sucevene, noi, PNL, suntem un partid viu, cu personalităţi, cu destine, cu speranţe, care nu cred în valorile impuse de alţii cu pumnul în masă. Mă opresc aici, pentru că astăzi suntem încă o echipă, chiar dacă noi, cei din PNL uneori scrâşnim din dinţi”, a spus Miron.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*