Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Judecătoria Fălticeni inaugurată cu ministrul Justiţiei, dar fără mobilier

judecatoria  falticeni (4)Noul sediu al Judecătoriei Fălticeni a fost inaugurat, luni, în prezența ministrului Justiției, Robert Cazanciuc şi a preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Adrian Bordea, dar fără mobilier.

Birourile goale au fost sfinţite de soborul de preoți din oraș. La eveniment au mai participat parlamentari, oficialități locale și județene.

like-facebookAmplasat în centrul municipiului, clădirea cu 7 nivele , din  care 2 subterane, dispune, printre altele, de 3 săli de judecată, o sală de consiliu, 2 camere pentru avocaţi, 7 birouri de judecător şi 7 birouri grefieri, mobilierul urmând să fie adus de acum.

Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la 12 milioane şi jumătate de lei. Ministrul justiţiei a spus ca investiţile vor continua în judeţul Suceava şi că, probabil, următorul sediu modernizat va fi cel al Judecătoriei Rădăuţi, urmând ca, în viitor, să se extindă şi Palatul de Justiţie din Suceava.

De asemenea, investiţii se vor face şi în infrastructura  informatică a tribunalelor şi judecătoriilor, pentru a facilita doritorilor accesul la informaţii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*