Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Elev în stare gravă la spital după o bătaie cu colegii

ambulantaUn elev de 16 ani de la Liceul Tehnologic „Tomşa Vodă” din Solca a ajuns, vineri, în stare gravă la spital după o bătaie cu colegii.

Patru băieţi, doi elevi în clasa a X-a şi doi în clasa a XI-a, de la acelaşi liceu, s-au luat la bătaie în pauză. De frică, unul dintre ei, din clasa a XI-a, a fugit, dar s-a lovit de un stâlp şi apoi a căzut cu capul de trotuar. Imediat, la faţa locului a ajuns o ambulanţă care l-a transportat pe tânăr la Spitalul Municipal Rădăuţi.

like-facebookDe aici, medicii au decis să îl trimită la Spitalul Judeţean Suceava din cauza stării grave în care se afla. Elevul a fost băgat de urgenţă în sala de operaţii pentru a-i fi reparat  fragmentul osos din structura craniană. Conducerea Inspectoratului Şcolar Suceava a demarat o anchetă în pentru a afla de la ce a pornit totul, iar cei vinovaţi să fie traşi la răspundere.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. alka says:

    incidentul a avut loc in fata scolii.iar elevul a fost izbit cu capul de stalpii gardului de beton de cei 5, nu 3, agresori,cazand jos inconstient.iar unul s-a oprit sa-l palmuiasca sa-si revina.deci nu scrieti doar pareri si alea false!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*