Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

A accidentat cu maşina un biciclist, apoi a fugit de la locul accidentului

bicicleta-accidentMiercuri, la Spitalul Județean Suceava, s-a prezentat un bărbat de 71 ani, din comuna Dolheşti, care a declarat că a fost victima unui accident rutier pe raza localității Dolhasca, iar conducătorul auto vinovat a părăsit locul faptei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că miercuri dimineaţă, în timp ce conducea autoturismul pe raza oraşului Dolhasca, în intersecția cu str. Oltea Doamna, la efectuarea virajului la stânga, un conducător auto, nu a acordat prioritate de trecere și l-a acroșat pe bărbatul de 71 de ani care circula cu bicicleta pe drumul prioritar.

like-facebookÎn urma accidentului, biciclistul nu a solicitat ambulanța, fiind transportat de familie la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Victima nu a fost testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost identificat ca fiind un tânăr de 21 ani, din oraşul Dolhasca, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*