Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

(Update) Tragedie! Un bărbat a murit, iar o tânără a fost rănită după un accident petrecut la Dumbrăveni

Încă un accident extrem de grav a avut loc, vineri, în judeţul Suceava. În jurul orei 18.00, la ieşire din localitatea Dumbrăveni spre Botoşani a avut loc o coliziune între o cisternă şi un autoturism Mercedes. O şoferiţă de 20 de ani, Gabriela Onofrei, din localitatea Slobozia, venea cu un autoturism Mercedes cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie, dinspre Dumbrăveni, spre Botoşani.
Ea nu s-a asigurat la intrarea în depăşire a unui VW, în plus era şi linie continuă, şi s-a izbit direct într-o cisternă care venea din sensul opus, dinspre Botoşani. Maşina în care se afla suceveanca şi iubitul ei, un bărbat de 25 de ani din Dorohoi, a fost pur şi simplu spulberată.
Dragoş Prisăcaru, logodnicul ei, a murit pe loc, iar tânăra a fost rănită şi a ajuns la spital. Şoferul autocisternei, de 33 de ani, din Sălaj, Kulcsar Samoil, testat cu etilotestul şi a rezultat că nu era băut. Tânăra de 20 de ani s-a ales cu dosar penal. Ea şi concubinul său au mers la nişte rude în Dumbrăveni, iar acum se întorceau la Dorohoi.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragedie! Un tânăr din Dorohoi a murit într-un accident produs la Dumbrăveni | BotosaniNews.ro
  2. Tânăra care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni, încătuşată. Vezi ce a făcut! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*