Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Tragedie rutieră la Cumpărătura. O persoană a murit, iar două au fost rănite

Un bărbat a murit, iar alţi doi au suferit contuzii uşoare după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit violent. Marţi , în jurul orei 17.30 , Costinel Cotoc, de 67 de ani, din Suceava se deplasa la volanul autoturismului Dacia 1310 dinspre Fălticeni spre Suceava.

Cu 2 km înainte de a intra în localitatea Cumpărătura, în mod inexplicabil, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe partea dreapta a drumului  de unde venea o autoutilitară condusă de un tânăr din Focşani. Chiar dacă şoferul autoutilitarei a încercat să evite impactul, încercând să tragă de volan cât pentru a da maşina pe partea dreaptă, coliziunea nu a putut fi evitată.

Conducătorul autoturismului a suferit traumatisme grave, medicii de la SMURD chemaţi să intervină au încercat manevre de resuscitare, însă nu a mai putut fi salvat. Şoferul autoutilitarei, Ioan Omar, de 22 de ani, şi pasagerul din aceeaşi maşină, Ion Cristinel, ambii din Focşani, au suferit leziuni uşoare, refuzând să fie duşi la spital.

Este posibil ca şoferul, din cauza oboselii, să fi adormit la volan sau să fi suferit un atac de cord. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*