Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Şi-a bătut mama pentru că a refuzat să îi dea cheile de la maşină

Un tânăr de 23 de ani este cercetat de poliţişti după ce şi-a bătut mama pentru că a refuzat să îi dea cheile de la maşină. Tânărul din comuna Ostra nu deţine permis de conducere, însă, cu toate acestea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, el a cerut mamei în vârstă de 46 de ani cheile pentru a merge până la Vatra Dornei.

Refuzat pe motiv că nu posedă permis de conducere, acesta a devenit violent și a lovit-o pe mama sa. Ulterior, el şi-a lovit şi un frate, care sărise în apărarea mamei.

Ulterior, agresorul a găsit cheia  autoturismului, a forțat lacătul de la garaj, a pornit autoturismul pe care  l-a condus pe D.J. 177 A, în direcția comunei Stulpicani, unde a fost identificat de poliţişti.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliţiei s-a stabilit că agresorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de violența în familie, amenințare, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, care urmează să fie soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*