Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Spargere la un magazin din Frasin

Spargere, în noaptea de joi spre vineri, la un magazin din oraşul Frasin. Persoane necunoscute, cu ajutorul unei scări din lemn, luată din apropierea magazinului, au urcat pe balconul de la etaj și au intrat în interior, unde au forțat  3 uși din termopan, inclusiv ușa de la spațiul în care funcționează magazinul. De pe rafturi au fost sustrase aproximativ 10 cartușe cu țigări şi suma de 200 lei, aflată în sertarul de la tejghea.

Autorii au părăsit  magazinul, în momentul în care, cu întârziere a pornit sistemul de alarmă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Frasin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la modul de asigurare al uşilor de acces şi cu privire la măsurile de siguranţă ce trebuie adoptate. O scară lăsată la îndemâna hoţilor le poate uşura acestora activitatea infracţională, în unele cazuri astfel de elemente fiind cele care determină pe hoţi să acţioneze.

De asemenea, sistemele de alarmare, pentru a fi utile  trebuie să funcţioneze la momentul oportun, în caz contrar acestea nedovedindu-şi utilitatea”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*