Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Deputatul PDL, Sanda Ardeleanu, speră că scoaterea vizelor pentru moldoveni va duce la creşterea numărului studenţilor din Republica Moldova

Scoaterea vizelor pentru cetățenii din Republica Moldova este privită cu entuziasm și de parlamentarii români. Într-o postare pe blogul personal, deputatul PDL Sanda Maria Ardeleanu  susține că este fericită că vizele au fost scoase și că din acest moment se așteaptă ca numărul studenților și al cadrelor didactice din Republica Moldova în România să crească.

Ca universitar, vechi prieten al moldovenilor, studenți și profesori în egală măsură, și nu numai, ca membru în Comisia comună pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova, sunt foarte fericită astăzi pentru că cetățenii Republicii Moldova „s-au eliberat de vize”. A fost un vis și iată că a devenit realitate și grație eforturilor României pentru a grăbi luarea acestei măsuri. Aștept studenți și colegi moldoveni să vină în universitățile românești. O aștept pe Mariana Chiriță, fostă bursieră „Eugene Ionesco”, care va efectua un stagiu în Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și a cărei venire în România depindea de acest moment”, arată parlamentarul sucevean pe blog.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*