Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

„Arderea Cărților Bucovinei”, proiect cultural al Centrului Cultural Bucovina

In perioada 23-28 aprilie 2014 au avut loc manifestari de lansare carte conform proiectului „Arderea Cărților Bucovinei”  având ca temă „Bucovina, între Holocaust și Eroism Umnitar”, manifestare initiata si coordonata de poetul Ion Dragusanul – specialist pe probleme de cultura la  Centrul Cultural Bucovina din Suceava.

Potrivit directorului Centrului, Viorel Varvaroi, evenimentele s-au bucurat de un larg auditoriu în fiecare din localitățile nominalizate, culminând cu lansare de carte la Corlata. Manifestarea s-a transformat într-o amplă sărbătoare a localității, oferând publicului un amplu spectacol prezentat de valoroși artiști între care Ansamblul de dansuri pe generații-peste 50 de membri,taraf și solist vocal din Berchișești, Ansamblul Cerbul din Corlata .Nu au lipst nici oamenii politici ai județului, președintele Consiliului Judetean Catalin-Ioan Nechifor,  Senatorul Ovidiu Dontu, Dr. Bradatan Tiberiu – consilier local al mun. Suceava si candidatul PSD pentru Parlamentul Europei, Margineanu Constantin – Director Casa Corpului Didactic, Viorel Varvaroi Managerul CCB .

Au participat la acest frumos eveniment peste 250 spectatori care au fost incantati si de frumoasele doine interpretate de Gabriela Teisanu- consultant artistil la CCB.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Comemorarea ARDERII CĂRŢILOR BUCOVINEI | Centrul Cultural Bucovina

Lăsați un comentariu

*