Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Deputatul PDL, Ioan Bălan, îşi atacă adversarii politici

Deputatul Ioan Balan care este și liderul organizației municipale a PDL a atacat, joi, într-o conferință de presă,  PSD și PNL. El a început întâlnirea de presă cu amintiri din anul 2007 când chipurile PD era un partid care prezenta încredere și a spus că scorul a fost pentru democrat liberali foarte mulțumitor. Parlamentarul democrat liberal este încrezător  că și la alegerile europarlamentare PDL va obține cel mai bun scor electoral .

Deși  suceveanul care se află pe lista pentru Parlamentul Euroepean este pe locul VI  respectiv Orest Onofrei, deputatul Ioan Bălan a lăsat să se înțeleagă că tot e mai bine decât pentru sucevenii și de la alte partide dat fiind faptul că PSD și PNL la nivel de județ nu prea au cu ce se mândri și că pe locuri eligibile se află soția premierului Victor Ponta și a liderul liberal,Crin Antonescu.

În opinia lui Ioan Bălan,  PDL are o listă la alegerile europarlamentare „foarte sănătoasă”.: „Sucevenii trebuie să înţeleagă că la alegerile din 25 mai pot da votul PDL pentru ca un sucevean să le reprezinte interesele în Parlamentul European. În acelaşi timp, sucevenii pot da votul PSD şi PNL pentru a ajunge în Parlamentul European nevasta premierului Ponta şi, respectiv, nevasta preşedintelui Crin Antonescu”, a spus Bălan.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*