Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Carambol cu trei autoturisme în comuna Arbore

Accident, vineri după-amiază, în comuna Arbore. Un localnic de 23 ani, în timp ce conducea autoturismul, a efectuat un viraj spre stânga pentru a pătrunde în curtea locuinței fără să se asigure, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 26 ani, din comuna Marginea, care rula în aceeași direcție de mers cu viteză excesivă fiind angajat în depășire, ignorând semnalizarea intenţiei de schimbare a direcţiei de mers a primului autoturism.

În urma coliziunii laterale, autoturismul condus de tânărul din comuna Marginea a părăsit carosabilul intrând în coliziune laterală cu un alt autoturism, staţionat regulamentar în afara părţii carosabile.

Din accident a  rezultat avarierea celor trei autoturisme și rănirea ușoară conducătorului auto de 26 ani din comuna Marginea, care a fost transportat la spital, necesitând pentru vindecare 5-7 zile îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care  li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*