Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Acesta-i cel mai neaşteptat selfie pe care l-aţi văzut vreodată! Suceveanca Sofia Vicoveanca s-a pozat nemachiată pe o plajă din străinătate!

Una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara din Romania si-a socat fanii dupa ce a decis sa lase straiele populare deoparte si sa se pozeze intr-o ipostaza inedita!

La 72 de ani, una dintre marile doamne ale folcorului romanesc si-a conservat frumusetea intr-un mod in care nu de putine ori unii s-au intrebat daca Sofia Vicoveanca a suferit vreo interventie chirurgicala.

Artista nu a recunsocut niciodata acest lucru, cert este ca pe scena apare de fiecare data impecabil, cu o fata luminoasa care transmite mereu o stare de bine.

Cand nu canta pe la concerte, Sofia Vicoveanca se ingrijeste de un muzeu pe care l-a deschis in Vicovu de Jos (Suceava), unde a expus mai mutle piese vestimentare vechi de peste un secol, pe care artistya le-a adunat din toate colturile tarii. Putini stiu insa ce face artista acum, la mii de kilometri distanta de Romania.

Cantareata se rasfata la temeparturi de vara, pe o plaja din strainatate, departe de ochii celor care ar putea s-o recunoasca. Intr-o ipostaza in care nu a mai fost vazuta pana acum, solista si-a facut singura o poza, in care si-a surprins chipul, fara pic de machiaj, iar pe fundal turistii care se fofilau pe nisipul fierbinte.

Sursa: Cancan.ro

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*