Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Circulația la frontiera cu Ucraina se desfășoară normal. Un bărbat din Cernăuţi: E multă vărsare de sânge și e păcat că ne mor oamenii

Prin Punctul de trecere al Frontierei Siret numărul persoanelor care  au trecut în ultimele ore este normal și nu este afectat de situația actuală din Ucraina.
Chiar dacă și la Cernăuți au avut loc mișcări de protest, iar administrația regională şi-a dat demisia, deoparte și de alta a frontierei situația traficului de călători și marfă este una normală.

Surse din cadrul Poliției de Frontieră ne-au spus că deocamdată nu a fost dat vreun consemn la frontieră față de ceea ce se întâmplă la Kiev, acolo unde este centrul revoltei opoziției, însă dacă vor apărea refugiați atunci acestora li se va aplica statul de refugiat.

Viorel Bejinariu (foto stânga) din Voloca-regiunea Cernăuți  ne-a spus că starea din Ucraina nu este tocmai bună pentru că s-a agravat, iar instituțiile nu-și mai fac treaba.

,,Este un haos acum în administrații pentru că nu se știe ce va fi. Dacă va câștiga Opoziția în urma luptelor și mișcărilor de stradă atunci vom avea de câștigat însă dacă va rămâne în continuare actuala Putere atunci Ucraina nu va intra degrabă în Uniunea Europeană.  E multă vărsare de sânge și e păcat că ne mor oamenii indiferent din ce tabără sunt,,ne-a spus Viorel Bejinariu.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat din Cernăuţi, la frontiera Siret: E multă vărsare de sânge și e păcat că ne mor oamenii | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*