Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Suceveanca Laura Lavric, la shopping la Cernăuţi. Vezi ce şi-a cumpărat!

Interpreta de muzică populară Laura Lavric a fost văzută zilele trecute,  pe străzile și în magazinele din Cernăuți-Ucraina, după ce a   susținut un spectacol pentru românii de acolo. Vedeta a vrut să pășească pe aleele pline de istorie așa cum au făcut multe personalități din țara noastră și să vadă cum simt românește cei de dincolo de frontieră. Chiar dacă este o perioadă tulbure după mișcările de protest de la Kiev care s-au extins în toată Ucraina inclusiv, la Cernăuți dar de o mică amploare, vedeta a spus că s-a simțit destul de bine.

Laura Lavric a profitat și de faptul că nu era ger afară și zăpada a început să se topească.

„ Mă simt ca acasă și în Cernăuți cu toate că nu aud vorbindu-se românește. Am întâlnit însă și români care sunt bucuroși să ne vadă,să le vorbim și să le cântăm românește. Nu numai la spectacole am fost invitată dar am cântat și la nunți”, ne-a destăinuit interpreta de muzică populară.

Ea a fost însoțită de o altă artistă a folcorului bucovinean, Adriana Bucevschi.

Laura Lavric  nu a omis magazinele de fițe din centrul orașului, acolo unde prețurile întrec până și cele  mai luxoase magazine din Italia, Franța sau Grecia.

„ Îmi place să fac shopping nu numai pentru sărbătorile de Crăciun sau Revelion ci și în celelalte zile.Cernauți -ul e deja cunoscut pentru hainele de blană naturală însă și prețurile sunt destul de pipărate. Chiar și așa chiar dacă ajung la câteva mii de euro ,mi-am găsit o haină de blană de nurcă așa cum îmi doream. Dar nu puteam pleca  numai cu o haină. Nu am luat lucruri costisitoare dar sunt pretențioasă și a trebuit să vizitez mai multe magazine”, ne-a destăinuit vedeta.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveanca Laura Lavric, la shopping la Cernăuţi. Vezi ce şi-a cumpărat! | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*