Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Autorul unui accident cu doi morţi a fost condamnat şi pentru uciderea în bătaie a unui “prieten” de pahar

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Fălticeni, a fost condamnat, joi,  la opt ani de închisoare pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, în baza unei sentinţe a Tribunalului Suceava. Dumitru Daniel Bucan a fost găsit vinovat într-un dosar în care a fost acuzat că în noaptea de 2 spre 3 februarie 2013 l-a bătut crunt pe un “prieten” de pahar, chiar în locuinţa acestuia.

Bucan l-a bătut atât de tare cu pumnii, coatele şi picioarele pe Cristian Postolachi, încât, în urma loviturilor primate, acesta a murit. La scurt timp, el a propus concubinei victimei să întreţină raporturi sexual cu el, contra unei sume de 100 de lei.

După bătaia ucigaşă, agresorul a negat că ar fi comis fapta, însă anchetatorii au stabilit că acesta este criminalul în baza unei probe AND, după ce au făcut analiza unor pete de sânge de pe o haină acestuia.

Daniel Dumitru Bucan a fost supus şi unor teste cu detectorul de minciuni, care au arătat că răspunuri nesincere.

Bucan a mai petrecut doi ani după gratii după ce în anul 2008, tot pe fondul beţiei, s-a urcat la volanul unei maşini cu care a călcat patru pietoni şi a izbit un alt vehicul şi un copac. În urma accidentului două persoane au decedat, iar alte patru au ajuns rănite.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*