Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Puşcărie lungă pentru o crimă descoperită după 13 ani

Autorul unei oribile crime care a avut loc în judeţul Suceava şi care a fost descoperită după nu mai puţin de 13 ani a fost condamnat, miercuri, de magistraţii Tribunalului Suceava la 12 ani de închisoare.

Vasile Bidirel (fost Ureche) a fost trimis la puşcărie după ce, în 1999, împreună cu un frate de-al său, şi-a ucis cumnatul şi l-au îngropat în spatele casei. Cei doi şi-au bătut bine cumnatul, l-au legat de un copac, iar apoi l-au dus într-un grajd al casei din comuna Frumosu, unde l-au lăsat să moară.

După ce l-au ucis pe bărbatul surorii lor, Vasile Bidirel şi Mihai Gheorghe Ureche l-au ucis pe bărbatul surorii lor, Sorin Constantin Badale (care avea atunci vârsta de 42 de ani), l-au îngropat în fundul curţii. După crimă, victima a fost dată dispărută, crezându-se că e fugit în străinătate.

După 13 ani, în iunie 2012, fiul cel mic al familiei Badale, care avea doar şapte ani la decesul tatăului său şi care a văzut atunci scena, şi-a luat inima în dinţi, dezvăluind misterul dispariţiei lui Sorin Constantin Badale.

Ancheta care avea să urmeze confirma crima. Oasele lui Badale au fost găsite în grădină.

În urma unui proces derulat la Tribunalul Suceava, Vasile Bidirel a primit 12 ani de închisoare pentru omor, în timp ce fratele său îşi aşteaptă pedeapsa.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*