Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

PDL-iștii au aprins luminițele la bradul de Craciun

Democrat liberalii suceveni au dat startul sărbătorlor de iarnă astăzi, cu prilejul sărbătoririi  Ziua Bucovinei. Ei au aprins , la aprinderea luminilor din bradul de Crăciun din curtea sediului Organizaţiei Municipale,  din centrul Sucevei. Membrii PDL au venit în număr destul de mare și au sărbătorit  cu cozonaci, ceai,vin fier și renumita ciocolată ROM.   Momentul aprinderii luminilor de Crăciun a avut loc în  prezența președintelui organizației județene a PDL, senatorul Gheorghe Fluture , a  liderului OM-PDL , deputatul Ioan Balan  şi a deputatului Sanda-Maria Ardeleanu.  Spiritul sărbătorilor de iarnă a fost reîntregit de un grup de tineri care au cântat colinde .

Cei trei parlamentari PDL a ținut chiar să imortalizeze momentul și s-au fotografiat sub bradul de Crăciun. De altfel este cunoscut faptul că  Flutur în mandatul trecut,pe când era la șefia Consiliului Județean a susținut și chiar a și reușit să promoveze Bucovina cu tot ce are, nu numai în țară ci și la nivel european.

Senatorul Gheorghe Fluture a declarat că evenimentul a fost organizat şi pentru a marca Ziua Bucovinei și că în mod special spectacolul susţinut de tinerii artişti populari suceveni. „Aceşti copii, perle ale Bucovinei, ne cântă şi ne încântă. Au venit să ne colinde, să ne cânte melodii despre Bucovina, şi ce poate fi mai frumos decât să stai la poala bradului să vorbeşti, să omagiezi şi să aplauzi Bucovina. La Mulţi Ani Bucovina! La Mulţi Ani Suceava! La Mulţi Ani români!”, a afirmat Flutur.

La rândul să,deputatul Ion Bălan a spus:„închidem o zi importantă pentru suceveni, şi anume Ziua Bucovinei. Ne bucurăm de două ori. O dată pentru că e Ziua Bucovinei, şi o dată ne bucurăm cu cei mici la aprinderea luminilor de Crăciun. Şi de ce nu, ne bucurăm şi de vocile acestea minunate care ne încântă cu colinde şi cântece din Bucovina. La Mulţi ani Bucovina! La Mulţi Ani Suceava!”.

El a remintit că aprinderea luminilor de Crăciun de la sediul PDL Suceava este primul eveniment din seria celor care vor fi organizate de democrat liberali în perioada sărbătorilor de iarnă. Și deputatul PDL,  Sanda-Maria Ardeleanu a spus  că Ziua Bucovinei este cel mai potrivit moment „să ne gândim la ţinutul nostru, la frumuseţea acestui rai, la ceea ce poate avea bucovineanul mai frumos în suflet şi în minte”.

„Gândul nostru este la întreaga Bucovină, şi la românii din Bucovina din partea de Nord, şi la toţi cei care astăzi simţim mai mult ca niciodată că suntem bucovineni”, a conchis parlamentarul democrat liberal.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*