Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Bilanţul furtunii din Vatra Dornei: subsolul unui hotel a fost inundat, iar un copac căzut pe o linie de înaltă tensiune

Subsolul unui hotel din Vatra Dornei a fost inundat, luni după-amiază, în urma unei furtuni care a mai doborât un arbore pe linia de înaltă tensiune în gara din municipiu, iar în zona Ciocăneşti mai mulţi copaci au fost rupţi şi au căzut pe DN 18, informează Mediafax.

Comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, colonelul Dan Hoffman, a declarat, pentru Mediafax, că în urma unei furtuni în bazinul Dornelor a fost inundat subsolul unui hotel din Vatra Dornei, curtea unei locuinţe şi un copac a căzut peste linia de înaltă tensiune în zona gării din municipiu.

El a arătat că pompierii au intervenit şi au evacuat apa, iar un echipaj al CFR a intervenit cu o drezină şi a îndepărtat copacul căzut pe linia de înaltă tensiune.

Totodată, Hoffman a spus că furtuna a rupt mai mulţi copaci care au căzut pe DN 18 în zona localităţii Ciocăneşti.

Circulaţia rutieră nu a fost blocată, a spus Hoffman, care a menţionat că se circulă îngreunat, iar serviciul local pentru situaţii de urgenţă coordonat de primar eliberează carosabilul.

Luni după-amiază, a fost emisă o atenţionare cod galben pentru zona Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei de fenomene meteo periculoase şi precipitaţii de 25-30 de l/mp.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*