Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Scandal în piaţa din Fălticeni! Un bărbat ameninţat cu cuţitul

Un scandal în toată regula a avut loc, joi după-amiază, în Piaţa Nada Florilor din Fălticeni. Un bărbat de 34 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, îl ameninţa cu un cuţit pe un tânăr de 25 de ani .
Tot scandalul a pornit după ce bărbatul din judeţul Ilfov a mers împreună cu  o tânără din Bucureşti la o tarabă cu flori, amplasată în Piața Nada Florilor, cu scopul de a cumpăra flori.

Aici a dat o bancnotă de 500 lei și a solicitat două ghivece cu flori, pe care trebuia să plătească suma de 35 lei. În momentul în care vânzătorul  de 25 ani, din localitate, a vrut să-i dea restul, barbatul de 34 de ani care o insotea s-a răzgândit și a cerut restituirea bancnotei.

A început o discuție în contradictoriu și la un moment dat vânzătorul, după ce a restituit bancnota, l-a lovit cu pumnul în zona feței pe bărbatul din Ilfov.
Acesta a mers la autoturismul care se afla parcat în apropiere, a luat un cuțit și s-a îndreptat spre tânăr cu scopul de a-l speria, moment în care a fost imobilizat de polițiști.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru barbatul de 34 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port ilegal al cuţitului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*