Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Laura Lavric, dată afară din Ansamblul Ciprian Porumbescu pe motiv că e prea bătrână

Laura Lavric

Laura Lavric

Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Suceava i-a recomandat directorului ansamblului sa respecte legea si sa-i concedieze pe solistii vocali pensionati care au contracte de prestari servicii cu aceasta institutie. Numai ca singura persoana vizata era nimeni alta decat Laura Lavric, solista fiind informata, zilele trecute, ca nu mai este nevoie de serviciile ei.

Interpreta este acum foc si para pe presedintele CJ Suceava, Catalin Nechifor, pe care il acuza ca pateaza traditia Bucovinei: “Sa nu credeti ca veneam la ansamblu pentru salariul de 1.700 de lei. Pentru acesti bani nu merg sa cant nici macar o jumatate de ora la un spectacol. Ma deranjeaza insa acest om care se afla la conducerea judetului si care da cu bata in artisti si in traditia din Bucovina”, ne-a spus artista

 

Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca, pastrata la Botosani

Situatia e cu totul alta in judetul vecin, unde Sofia Vicoveanca (foto), aflata si ea la pensie, are in continuare un contract incheiat cu Ansamblul Rapsozii Botosanilor. “Noi avem un contract cu Sofia Vicoveanca si este perfect legal. Am vorbit si in tara si peste tot este la fel, numai la Suceava, nu. Cred ca cei de acolo au ceva cu Laura Lavric, altfel nu inteleg de ce nu se poate”, a precizat Ioan Cobala, dirijorul Ansamblului Rapsozii Botosanilor.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*